Ronald Koeman hoopt op frisse Lionel Messi en Frenkie de Jong

Ronald Koeman hoopt dat Lionel Messi en Frenkie de Jong baat hebben gehad bij de korte rustperiode die beide spelers van FC Barcelona afgelopen week was gegund. Beiden reisden niet mee naar Oekra√Įne waar Barcelona Dinamo Kiev in de groepsfase van de Champions League met liefst 4-0 versloeg.

‚ÄěMessi heeft goed kunnen uitrusten, net als Frenkie. Dat hadden ze allebei nodig omdat ze bijna elke minuut hebben gespeeld bij ons en in hun nationale teams‚ÄĚ, zei Koeman zaterdag, een dag voordat zijn ploeg op eigen veld speelt tegen Osasuna.

‚ÄěWe hebben besloten ze thuis te laten en ik hoop dat ze morgen fris zijn en het beste van zichzelf zullen laten zien.‚ÄĚ Koeman had vorige week met name Messi ondermaats zien presteren in het uitduel met Atl√©tico Madrid, door de thuisploeg met 1-0 gewonnen.

Goed nieuws voor Koeman is de terugkeer na een blessure van middenvelder Sergio Busquets. Wel zei hij verdediger Sergi√Īo Dest mogelijk te moeten missen. De van Ajax overgekomen verdediger klaagde na het duel met Kiev over vermoeidheid maar is de enige fitte rechtsback nu Sergi Roberto er met een spierblessure uitligt.

Telesport

Share article

Latest articles