Ronaldo: Ik heb de mensen die mij haten nodig

Cristiano Ronaldo is blij dat er mensen zijn die op hem mopperen. ,,Negatieve mensen en negatieve ervaringen zijn een motivatie voor mij. Ik heb de mensen die mij haten nodig”, aldus de voetbalvedette van Real Madrid in een interview met het Britse fitnesstijdschrift Coach.

,,De haters hebben me geholpen alles te bereiken wat ik wilde”, zegt de 31-jarige topschutter, die in zijn carrière drie keer tot wereldvoetballer van het jaar werd uitgeroepen.

In het interview is Ronaldo opvallend positief over sterspeler Lionel Messi van FC Barcelona. ,,De media doen alsof er sprake is van een enorme rivaliteit tussen ons, maar dat is helemaal niet zo. We zijn geen vrienden, maar hebben respect voor elkaar.”

Door AD.nl

Related articles

Comments

Share article

spot_img

Latest articles

Newsletter