Spelers Barcelona vrezen na vertrek Pedro zwaar seizoen

Pedro won liefst twintig hoofdprijzen met Barcelona, waaronder drie keer de Champions League, en was een populaire speler in de selectie van de Catalanen. Eerder dit kalenderjaar verlengde hij nog zijn contract, maar Pedro besloot dat hij niet langer op de bank wilde zitten achter Lionel Messi, Luis SuĂĄrez en Neymar. Woensdag werd hij verkocht aan het Engelse Chelsea.

/

Pedro is na Xavi de tweede belangrijke kracht die is vertrokken bij Barcelona en de spelersgroep maakt zich zorgen, zo claimt SPORT. Aleix Vidal(Sevilla) en Arda Turan (Atlético Madrid) zijn weliswaar al aangetrokken, maar door het transferverbod van Barcelona mogen zij pas vanaf januari wedstrijden spelen voor hun nieuwe club.

SPORT heeft begrepen dat de spelers van Barcelona hoopten op een langer verblijf van Pedro, maar de Spaans international koos dus voor een verhuizing naar Londen. Zijn voormalige ploeggenoten vrezen nu voor een lastig seizoen, omdat de selectie toch wel aardig wat verzwakt lijkt te zijn. Barcelona begint het nieuwe seizoen zondag met een uitwedstrijd tegen Athletic Club, dat ten koste van de Champions League-winnaar de Spaanse Supercopa wist te winnen.

VZ.nl

Share article

Latest articles