Suarez optimistisch: Mijn knie voelt een stuk beter

Luis Suarez herstelt bijzonder voorspoedig van de knieoperatie die hij een kleine vier weken geleden onderging. Alles wijst erop dat de aanvaller deel kan nemen aan het eerste groepsduel van Uruguay, zaterdag tegen Costa Rica.

Suarez maakte een bijzonder fitte indruk tijdens de training van dinsdag, waarbij hij voluit sprintte en met de bal trainde. Het duel met Costa Rica lijkt dan ook zeker haalbaar voor de 27-jarige aanvaller van Liverpool.

Luis Suarez boekt flinke vooruitgang op het trainingsveld.
Luis Suarez boekt flinke vooruitgang op het trainingsveld.

‘Mijn knie voelt een stuk beter aan dan een tijdje geleden. Ik moet het per dag bekijken, maar het ziet er allemaal goed uit’, reageerde Suarez via Twitter. Na het treffen met Costa Rica van vrijdag ontmoet Uruguay volgende week donderdag Engeland en op 24 juni staat het duel met Italië op het programma.

‘Hij reageert uitstekend op trainingen en zijn moraal is heel goed’, aldus Oscar Tábarez, bondscoach van Uruguay. ‘Hij werkt keihard aan zijn conditie. Ik heb hem geen deadline gesteld, dus ik weet niet wanneer ik weer over hem kan beschikken, maar als het aan mij ligt, doet hij morgen weer mee.’

vi.nl

Related articles

Comments

Share article

spot_img

Latest articles

Newsletter