SuĂĄrez: Terugkeer tegen Real is geen toeval

Luis SuĂĄrez mocht na het bijtincident op het WK in Brazilie 4 maanden niet voetballen van de FIFA. Hij gaat zijn rentree uitgerekend tegen aartsrivaal Real Madrid maken. ‘Het is een ongekende samenloop van omstandigheden, maar ik kijk er heel erg naar uit’, zegt hij op de sitevan FC Barcelona.

De Uruguayaan denkt dat dit geen toeval meer is. ‘Ik ben iemand die gelooft dat dingen met een reden gebeuren. Van alle 19 ploegen maak ik uitgerekend tegen Real mijn rentree. Daar moet een reden voor zijn.’De aanvaller van Liverpool mag in de Champions League ook nog eens uitkomen tegen zijn oude club Ajax. Voor SuĂĄrez erg speciaal, zegt hij. ‘Dat moet voorbestemd zijn. Ik kijk ernaar uit om alle mensen van de club weer te zien. Terugkeren en met mijn droomclub aantreden tegen de club waar ik mijn eerste Champions Leaguewedstrijd voor speelde.’

Echt speler van Barcelona voelt hij zich nog niet. ‘Dat ik lid ben van de Barcelona-familie is nog niet tot me doorgedrongen, ik geloof het nog niet. Ik heb 15 minuten meegedaan in de oefenwedstrijd tegen het Mexicaanse Club LĂ©on en ik was een beetje nerveus. Ik beeld me in hoe het is om dat shirt aan te trekken, om bij de rest van het team in de kleedkamer te zijn voor de wedstrijd en om in zo’n stadion te spelen.’

ad.nl

Share article

Latest articles