SuƔrez zou handsbal zo weer doen

Luis SuƔrez heeft er na vier jaar nog steeds geen spijt van dat hij op het vorige WK in Zuid-Afrika ervoor zorgde dat Uruguay ten koste van Ghana doorging naar de volgende ronde omdat hij hands maakte. Sterker nog: hij zou het zo weer doen.

‘Ik vind niet dat ik iets verkeerd heb gedaan’, zegt SuĆ”rez tegen Mirror. ‘Ik heb mijn deelname aan de halve finale van het WK opgeofferd zodat mijn teamgenoten een kans zouden hebben die wedstrijd te spelen.’

De spits van Liverpool vindt wel dat sporters rolmodellen moeten zijn en geeft toe in het verleden niet altijd het goede voorbeeld te hebben gegeven. ‘Ik besefte dat ik mijn houding op het veld moest aanpassen, dat ik goed moest blijven spelen maar dan zonder mijn slechte houding. En ik denk dat ik dat dit seizoen heb bereikt.’

‘Ik denk dat ik een goed rolmodel ben sinds vorige zomer’, aldus de oud-Ajacied. ‘Ik ben professioneel gebleven, ik kijk vooruit en ik blijf goed spelen, wat er ook over me gezegd wordt.’

ad.nl

Related articles

Comments

Share article

spot_img

Latest articles

Newsletter