QN Sport+ Television N.V.

SVB houdt verkorte competitie Eerste en Tweede Divisie

De Surinaamse Voetbalbond (SVB) zal een verkorte competitie voor het seizoen 2021 organiseren in de Eerste en Tweede Divisie. Dat is besloten op een vergadering van 6 maart jongstleden. De inschrijvingsperiode is vastgesteld van 6 tot en met 9 april 2021. De inschrijving is gratis. Na de inschrijving zal het competitiesysteem, promotie/degratieregeling en periodewinnaars worden besproken. Deze competities worden zonder publiek gespeeld.

Start

De Tweede Divisie start op vrijdag 30 april 2021 en de Eerste Divisie op woensdag 5 mei 2021. De wedstrijden zullen door de SVB worden georganiseeerd en per speeldag worden 2 wedstrijden afgewerkt in het Dr. Ir. F. Essedstadion. Er zal in mindere mate ook gebruik worden gemaakt van het Andre Kamperveenstadion en het Emile de la Fuente Sportcentrum.

Transferperiode

De tranferperiode voor deze verkorte competitie gaat op dinsdag 29 maart open en duurt tot donderdag 01 april 2021. De regels van de tussentijdse transferperiode worden gehanteerd, dat wil zeggen dat transferproblemen door de clubs zelf moeten worden opgelost. De transferbedragen blijven ongewijzigd en bedragen SRD 6.000. Spelers vanuit de Lidbonden kosten SRD 3.000. De transferfee welke betaald moet worden aan de bond van uittreding, bedraagt eveneens SRD 250.

 

 

Bron:Sun.sr