SVB schrijft alv uit voor 18 maart op verzoek leden

Op 26 februari 2021 hebben 14 leden een verzoek gedaan aan het bestuur van de Surinaamse Voetbalbond (SVB) om een algemene ledenvergadering (alv) uit te schrijven. Enkele punten die ze op de agenda wilden hebben, waren het bepalen van een datum voor de bestuursverkiezingen binnen de SVB, uitbetaling gelden van het Covid-19 Relief Plan en ter inzagelegging volledige ledenadministratie SVB.

Enkele dagen na deze brief, stuurde de SVB een convocatie naar de leden dat de bestuursverkiezing op 20 maart zal plaatsvinden. Gisteren heeft de SVB gereageerd op het verzoek van de leden en heeft de gevraagde alv uitgeschreven voor donderdag 18 maart om 18.00 uur op het Emile de Lafuente Sportcomplex. Per lid mag 1 persoon afgevaardigd worden vanwege de Covid-maatregelen.

Het agendapunt datum voor bestuursverkiezing is niet meegenomen, daar er intussen al een datum is bepaald. Voor wat betreft de ledenadministratie, vindt de SVB dat ze de leden in het kader van bescherming van persoonlijke informatie, geen informatie van derden doet toekomen zonder hun toestemming. De SVB verwijst de aanvragers zelf naar de leden te gaan en de informatie op te vragen.

 

 

Bron: SUN.sr

Share article

Latest articles