Teleurstelling onder de deelnemers groot; Real Madrid Foundation Clinics hadden wat langer mogen duren!

tromoto nv

De Clinics van de Real Madrid Foundation lopen ten einde en dat tot teleurstelling van vele deelnemende kinderen! Letterlijk alle participanten hadden het geheel nog langer door zien gaan en lieten dit onder andere weten in de afgelegde intervieuws van de afgelopen 2 dagen. De dank voor het feit dat QN Sports dit mogelijk heeft gemaakt, is eveneens door meerderen geuit; het is een droom die waarheid is geworden!

Op de voorlaatste dag werd het accent extra gelegd op het afronden; dit geschiedde middels diverse trainingsvormen die opbouwend een beetje moeilijkere vorm aannamen. De lokale trainers Miguel Shepperd, Silvion Sedney, Roy Mona, Gary Chin A Hin en Orpheo Klassie waren net als de voorgaande dagen bijzonder actief bezig met de bijscholing van het spelletje, met op de achtergrond Alberto Gimenez.

Ook de 5de en laatste dag van de Real Madrid Foundation Clinics zal veelbelovend worden; met de weet dat het na vrijdagmiddag afgelopen is, is de verwachting groot dat kinderen tot het uiterste gaan om dit voor hen onvergetelijk evenement een mooi einde te geven. De organisatie van de Clinics heeft aan het einde van de laatste sessie vanavond nog iets moois in petto voor de deelnemers; wat dat is, zal later moeten blijken.

De 1ste trainingsessie gaat vanavond omstreeks 18.00 uur van start; om 19.45 uur zijn de grotere jongens aan de beurt.

Share article

Latest articles