The next king of the ring

De welbekende vechter Tyrone Spong, zit momenteel in ons buurland Brazilie om zijn bijdrage te leveren aan de oprichting van een nieuw sportketen die een gezonde levensstijl moet gaan promoten onder de Brazilianen.

Deze nieuwe sportschool moet personen stimuleren om een gezonde levenstijl aan te gaan. Er zal ook persoonlijk advies aan de bezoekers van deze specifieke  gym gegeven worden door desbetreffende deskundigen.

Naast dit specifiek doel is Spong ook daar om de vechter Gilbert ” Durinho” Burns klaar te stomen en te begeleiden voor het evenement “Ultimate Fighting Championship 197” (UFC 197). Dit is een sport evenement dat in het Maracana stadion plaats vindt. Burns is de trainingspartner van Spong zij trainen samen op het grond gedeelte. Spong is inmiddels al een week in Rio de Janeiro  waar hij verschillende trainingen heeft verzorgt aan sporters aldaar.

The King of the Ring heeft ook in dat land een “goede naam“. Dit zorgde voor heel druk bezochte training sessies. Met deze evenementen heeft Spong Suriname weer eens op de kaart gezet. Met trots heeft Suriname’s kampioen weer eens bewezen dat ook Suriname een bijdrage wil en kan leveren aan de ontwikkeling van sport.

Spong komt in december terug naar Suriname om tijdens de PART TWO van “The Junior King of the Ring” in de Ismay van Wilgen Sporthal aanwezig te zijn.De voorbereidingen voor dit evenement zijn al in volle gang. Deze week worden de inschrijvingen afgesloten.Het is de bedoeling dat dit jongeren evenement een internationaal karakter krijgt.

Share article

Latest articles