Tiger Woods ontslagen uit ziekenhuis en herstelt verder thuis

De Amerikaanse golfer Tiger Woods is ontslagen uit het ziekenhuis. Hij zal thuis verder herstellen van de verwondingen die hij vorige maand opliep bij een ongeluk.

„Ik ben blij te kunnen melden dat ik weer thuis ben. Ik zal thuis herstellen en werken aan het elke dag sterker worden”, heeft Woods gezegd in een verklaring op Twitter.

Woods raakte op 23 februari zwaar gewond bij een eenzijdig ongeval in zijn SUV, waarbij hij meerdere keren over de kop sloeg en door de brandweer uit zijn voertuig moest worden bevrijd. Hij werd met spoed geopereerd aan enkele open breuken aan zijn rechterbeen en een verbrijzelde enkel.

In 2017 werd de golfvedette aangehouden toen hij slapend achter het stuur van zijn auto werd aangetroffen. Woods verklaarde naderhand dat hij voorgeschreven medicijnen had gebruikt en daarbij de mogelijke bijwerkingen over het hoofd had gezien.

Woods was herstellende van een vijfde operatie aan zijn rug. Hij wordt al enkele jaren geplaagd door blessures en onderging ook enkele knieoperaties. De 45-jarige golfmiljardair won in 2019 voor de vijfde keer de Masters en staat nu op vijftien overwinningen in Majors, drie minder dan recordhouder Jack Nicklaus.

 

 

Bron: Telegraaf.nl

Share article

Latest articles