Trainer Lyon: ‘Vertrek Tagliafico zou grote klap zijn’

Olympique Lyon staat niet te springen om een vertrek van Nicol√°s Tagliafico. De linksback staat in de belangstelling van Ajax.

Trainer Laurent Blanc hoopt dat Tagliafico bij Lyon blijft. Hij is een optie voor Ajax geworden. ‘Ja, zijn vertrek zou een hele grote klap zijn, maar ik heb daar geen moment over nagedacht. Misschien weet je meer dan ik, maar wij praten direct met de speler’, zegt Blanc in Franse media. ‘Er zijn nog twee weken te gaan in de transferperiode. Ik heb prettige windows gehad, maar ook mindere. Ik vind dat de transferperiode zou moeten stoppen op het moment dat de competitie begint. Dat heb ik altijd gezegd.’

  tromoto nv

De dertigjarige Tagliafico maakte vorig seizoen voor omgerekend vier miljoen euro de overstap van Ajax naar Lyon. Peter Bosz was daar toen de trainer. Tagliafico kwam in zijn eerste jaar tot 34 wedstrijden in de Ligue 1.

vi.nl

Share article

Latest articles