QN Sport+ Television N.V.

Transfer Ocampos naar Ajax op losse schroeven

Lucas Ocampos wordt mogelijk toch niet de opvolger van Antony bij Ajax. De Amsterdammers waren al akkoord met Sevilla over de transfer van de 28-jarige Argentijn, maar de clubleiding is teruggefloten door de raad van commissarissen.

 

Het einde van de transferperiode in Nederland is in zicht en dus krijgen clubs in de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie een laatste kans om spelers te kopen of huren. Uiteraard zit VI er weer bovenop, met een speciale Transferdeadline Show. Vanaf 21.00 uur kan je inschakelen via de VI App of YouTube.

De rvc weigerde gisteravond (dinsdag) groen licht te geven voor de transfer van Ocampos, die voor een transfersom van naar verluidt twintig miljoen euro zou overkomen van Sevilla. Ajax bereikte ook al een persoonlijk akkoord met de speler.

DTSNV

Op het moment dat Ocampos dinsdagavond landde in Amsterdam, hoorde hij van de kink in de kabel. Het technisch duo Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar was teruggefloten door de rvc. Het is aan het duo om de rvc vandaag alsnog te overtuigen om de transfer kans van slagen te geven.

vi.nl