QN Sport+ Television N.V.

Transvaal haalt een punt in zware strijd tegen Notch

De ploegen van Transvaal en Notch stonden gisteravond tegenover elkaar in het Dr. Ir. F. Essedstadion, bij de voortzetting van de SVB Eerste Divisie. Het werd een zwaar bevochten strijd voor Transvaal. Notch zette full pressie vanaf de eerste linie van Transvaal. Dit gaf de groenwitte formatie veel problemen. Transvaal van coach Kenneth Jaliens speelt verzorgd voetbal, waarbij de opbouw vanuit achteren begint. Door de vroege druk die Notch zette, kon Transie haar middenveld niet bereiken. In de eerste helft nam de agressief spelende Notch een 0-1 voorsprong via Finidie Misiedjan.

In de tweede helft zagen we hetzelfde spelbeeld, alleen probeerde Transvaal nu sneller te combineren om de vroege pressie van Notch te passeren. Na een kwartier spelen kon Transvaal de gelijkmaker scoren via de Braziliaan Bruno da Silva (1-1). Hierna streden ploegen hard voor de overwinning, maar echte opgelegde kansen kwamen niet meer in het laatste half uur.

In de 88ste minuut floot arbiter Fabian Rokette voor een penalty voor Notch, na hands in het gebied. Echter, na overleg met de assistent-scheidsrechter cancelde Rokette de strafschop. Dit tot ergernis van de Notch-spelers en aanhang. Na de wedstrijd ontstond er ook een kleine tumult tussen spelers van beide ploegen, maar door ingrijpen van de officials van beide verenigingen is de zaak niet ontsierd.

DTSNV

In de andere wedstrijd gisteren won Santos uit Nickerie met 2-0 van SNL.

 

 

 

Bron:Sun.sr