QN Sport+ Television N.V.

UFC-ster Conor McGregor doneert 500.000 dollar aan een goed doel voor kansarme kinderen

Conor McGregor heeft een bedrag van 500.000 dollar aan een goed doel gegeven. De UFC-superster deed deze week een verrassingsdonatie om kinderen in de Amerikaanse staat Louisiana te helpen. Dit na een slepende ruzie met collega vechter en rivaal Dustin Poirier.

UFC’ers Poirier en McGregor belandden eerder deze maand met elkaar in een stevige ruzie. Zo zei Poirier dat McGregor nooit een aanzienlijke donatie heeft gedaan aan zijn ‘Good Fight Foundation’, zoals beloofd in oktober 2020.

Toch woord nagekomen

De twee sterren scholden elkaar openlijk uit: de Ierse vechter beschuldigde Poirier van het runnen van een duistere operatie. Poirier beweerde dat het kamp van McGregor zijn telefoontjes over de kwestie ontweken. Poirier verontschuldigde zich later voor het openbaar maken van de situatie.

Nu lijkt het erop dat McGregor nog steeds mensen in nood wil helpen door een half miljoen dollar te schenken aan de Boys & Girls Club van Acadiana, die is gevestigd in Poirier’s geboorteplaats Lafayette, Louisiana. De club zegt dat de donatie zal helpen om het zomerkamp 2021 en andere recreatieve activiteiten in het hele gebied te financieren.

 

 

Bron:Ad.nl