UFC-ster Conor McGregor hekelt kampioen Usman om kopieergedrag Ă©n wil klappen uitdelen

Conor McGregor lijkt geĂŻnteresseerd in een gevecht met Kamaru Usman. De Ier reageerde gisteren via sociale media op de knock-out van Usman die hij uitdeelde aan Jorge Masvidal tijdens het UFC 261-event in Jacksonville.

Vedergewicht kampioen Usman en McGregor hebben in het verleden vaker woorden met elkaar gehad. Usman heeft de Ier meerdere keren gewaarschuwd dat een gevecht met hem lelijk zou uitpakken voor McGregor.

Ongestraft

McGregor vindt Usman een na-aper, dus wil hij wil het graag uitvechten in de octagon. Op social media schreef McGregor: Usman kopieert nu zelfs mijn foto’s. Moet ik op een bepaald moment tegen deze man vechten? Ik denk het wel. Hij kan mijn woorden en mijn foto’s niet ongestraft kopiĂ«ren, zonder er klappen voor te krijgen”, schrijft McGregor.

Ook zegt de Ier dat de weltergewichttitel snel van hem zal zijn. ,,Ik pak de titel en ga dan weer een gewichtsklasse hoger vechten. Na Usman pak ik de lichtgewichttitel terug”, zegt hij. McGregor had de kampioensgordel al eens in zijn bezit, maar de UFC  ontnam hem in 2018 de titel na een geweldsexplosie en aanval op een bus met collega-vechters.

 

 

Bron:Ad.nl

Share article

Latest articles