QN Sport+ Television N.V.

Usain Bolt onthult eindelijk naam van dochter: Olympia Lightning

Usain Bolt heeft de naam van zijn dochter onthuld. De Jamaicaanse topsprinter, achtvoudig olympisch kampioen, werd op 17 mei vader. Hij hield de naam van het meisje wekenlang geheim, maar dinsdag deelde hij de wereld mede dat ze Olympia Lightning Bolt heet.

De 33-jarige Jamaicaan kreeg zelf de bijnaam ‘Lightning Bolt’, vanwege zijn razendsnelle optredens op de baan. Het uitbeelden van een bliksemschicht werd het vaste handelsmerk van de wereldrecordhouder op de 100 en 200 meter. Bolt nam in 2017 afscheid van de atletiek. Hij probeerde daarna profvoetballer te worden, maar vooralsnog zonder succes.

Op de 30ste verjaardag van zijn vriendin Kasi Bennett onthulde Bolt de naam van hun dochtertje. ,,Ik wil niets anders dan blijdschap voor jou en ik blijf m’n best doen om die glimlach op je gezicht te houden”, schrijft de Jamaicaan op Twitter. ,,Nu we een nieuw hoofdstuk in ons leven zijn begonnen met onze dochter Olympia Lightning Bolt, ben ik benieuwd wat de toekomst ons gaat brengen. Maar ik verzeker je dat ik de rots van deze familie zal zijn. Ik hou van je en gefeliciteerd met je 21ste verjaardag”, zo sluit Bolt met een knipoog af.

Bron: ad.nl