Vakantiebaantje José Mourinho tijdens EK voetbal

José Mourinho heeft alweer een nieuwe baan. Nog geen twee weken nadat hij bij Tottenham Hotspur aan de kant werd gezet, maakte de Portugees bekend dat hij voor de radio gaat werken. Tijdens het EK voetbal komende zomer schuift Mourinho aan bij talkSPORT naar eigen zeggen de grootste sportradiozender in de wereld.

„Ik kijk er erg naar uit omdat ik geloof dat het iets heel nieuws is en iets geweldigs. Ik word volledig in beslag genomen door voetbal. Ik zit nu een week zonder werk en ik mis het voetbal nu al”, verklaart Mourinho zijn opmerkelijke overstap.

 

Mourinho geldt als een van de meest succesvolle trainers ter wereld. De Portugees won onder meer de Champions League met FC Porto en Internazionale en hij werkte daarnaast bij Chelsea, Real Madrid en Manchester United.

De Portugees ging eind 2019 aan de slag bij Tottenham, als opvolger van de ontslagen Mauricio Pochettino. Onder zijn leiding eindigde de ploeg vorig jaar als zesde in de Engelse competitie. De Spurs besloten Mourinho te ontslaan nadat hij uit de laatste drie competitieduels slechts twee punten had gepakt.

Telesport

Share article

Latest articles