QN Sport+ Television N.V.

Vier topwedstrijden op schema SZVB futsal competities

Vandaag staan er in de Anthony Nesty Sporthal vier top futsal wedstrijden op schema. De nummers drie en vijf in de derde klasse respectievelijk SCSV Barka en Djogo 2000 starten deze doorslaggevende speeldag.

Beide ploegen strijden samen met MV&V United, Pentagon 3 en Zwaluw ’96 2 om de twee overgebleven playoff plekken in de derde klasse. Een rechtstreekse confrontatie, waarbij de uitslag voor alle verenigingen belangrijk zal zijn.

All Stars 2 – Kismet (tweede klasse)
In de tweede klasse zijn de playoff ploegen reeds bekend. Allstars, Forca 16, ZVV Kismet en FCB zullen tegen elkaar strijden in de playoffs. Deze game is vooral belangrijk voor ZVV Kismet om zo nog de tweede plaats te kunnen bemachtigen, dus zal laatstgenoemde er alles aan doen om deze wedstrijd te winnen. All Stars wil uiteraard zijn goede prestaties en vorm behouden richting de playoffs.

Silent – FC Pro (eerste klasse)
De nummers drie en vijf komen tegen elkaar uit, waarbij beide ploegen nog niet zeker zijn van de playoffs. Silent heeft alle vijf wedstrijden in de tweede ronde gewonnen en is totaal al negen wedstrijden op rij ongeslagen. In de eerste confrontatie won FC Pro met 7-5 van Silent. FC Pro kan zich geen misstappen meer permitteren en zal moeten winnen om samen met Interbom, de Vuist en Silent uit te maken wie van deze vier ploegen de drie overgebleven playoff plekken zal gaan invullen. Kabel Boyz 2 is reeds geplaatst voor de playoffs. Vermeldenswaard is dat zowel Silent als FC Pro uit Commewijne komen. Het wordt dus een streekderby met grote belangen.

Styx – ZV Mengao (hoofdklasse)
De finalisten van het afgelopen jaar komen voor de derde keer dit jaar tegen elkaar uit in deze titanen strijd. Deze ploegen zijn de nummers 1 en 2 van de huidige reguliere competitie. Styx zal zijn overwinningreeks ook tegen ZV Mengao willen doortrekken, terwijl ZV Mengao zich geen puntverlies kan permitteren, omdat de tweede plaats op de ranglijst in gevaar komt. Kabel Boyz 1 staat slechts drie punten achter op ZV Mengao. Een kraker van het hoogste niveau.

Surinaamse Zaalvoetbal Bond

Door SMEsport.com