Vijftienvoudig Oranje-international Vorm (37) zet punt achter profcarrière

Michel Vorm¬†heeft een punt achter zijn actieve loopbaan gezet, zo maakt hij via een statement op Instagram bekend. De 37-jarige sluitpost zat sinds afgelopen zomer zonder club, nadat hij¬†Tottenham Hotspur¬†achter zich liet. In juli gaf Vorm nog te kennen dat hij best wilde terugkeren in de Eredivisie, maar nu heeft hij dus besloten om zijn profcarri√®re te be√ęindigen.

‚ÄúDear football and fans‚ÄĚ, zo begint Vorm zijn schrijven op Instagram. ‚ÄúIk heb besloten om een punt achter mijn profloopbaan te zetten. Als jonge jongen in Nieuwegein had ik me niet eens kunnen voorstellen dat het mogelijk was dat ik een profcontract zou tekenen bij¬†FC Utrecht, mijn profdebuut zou maken bij FC Den Bosch en uiteindelijk weer zou terugkeren bij FC Utrecht om de play-offs te winnen en Europees voetbal te spelen. Alsof dat nog niet genoeg was, kreeg ik de kans om in de Premier League te spelen.‚ÄĚ
Voetbalzone.nl

Share article

Latest articles