QN Sport+ Television N.V.

VIVO IPL 2021 uitgesteld

IPL Media-advies

Ahmedabad: 4 mei 2021

VIVO IPL 2021 uitgesteld

De Indian Premier League Governing Council (IPL GC) en de Board of Control for Cricket in India (BCCI) hebben tijdenss een spoedvergadering unaniem besloten om het IPL 2021-seizoen met onmiddelijke ingang uit te stellen.

De BCCI wil geen consessies doen aan de veiligheid van de spelers, het ondersteunend personeel en de andere deelnemers die betrokken zijn bij de organisatie van de IPL. Bij deze beslissing werd rekening gehouden met de veiligheid, gezondheid en het welzijn van alle belanghebbenden.

Dit zijn moeilijke tijden, vooral in India en hoewel we hebben geprobeerd om wat positiviteit en vrolijkheid binnen te brengen, is het echter absoluut noodzakelijk dat het toernooi nu wordt opgeschort en dat iedereen terugkeert naar zijn familie en dierbaren in deze moeilijke tijden.

De BCCI zal er alles aan doen om de veilige doorgang van alle deelnemers aan IPL 2021 te verzekeren.

De BCCI wil alle gezondheidswerkers, staatsverenigingen, spelers, ondersteunend personeel, franchises, sponsors, partners en alle dienstverleners bedanken die hun best hebben gedaan om IPL 2021 te organiseren, zelfs in deze extreem moeilijke tijden.

 

IPL

 

 

Bron:Ipl20.com