‘Wie hard werkt wordt beloond’

Sercinio Eduards, ook wel bekend als Noenie, is gedurende de race naar de Gold Cup een vaste tevens belangrijke waarde geweest voor bondscoach Dean Gorre. Als verdedigende middenvelder heeft hij als zeer belangrijke taak de verdediging te ondersteunen wanneer de druk op eigen doel groot word.

De speler van Intermoengotapoe is erg blij met het feit dat er weer volop getraind kan worden in plaats van hoe het lange tijd gebeurde met slechts groepjes van 5. Vooruitblikkend op het ABCS-toernooi geeft Eduards aan het erg belangrijk te vinden dat de competitive van start gaat, omdat er totaal geen gebrek aan wedstrijdritme is.

Over de toevoeging van spelers uit het buitenland heeft Eduards een uitgesproken mening; wie hard werkt wordt beloond. Hij denkt date r heel veel geleerd kan worden van de jongens die de selectie komen versterken vanuit het buitenland. Tenslotte zegt hij het helemaal eens te zijn dat de besten geselecteerd moeten worden voor de Gold Cup end at hij ere norm hard voor werken zal om ook tot de selectie te behoren.

Share article

Latest articles