Winst in megaclash tegen Poirier lijkt enige kans op titelgevecht voor McGregor

Audie Attar, de manager van Conor McGregor, zegt dat een titelgevecht voor de Ier alleen zin heeft bij een overwinning op Dustin Poirier tijdens UFC 264 op 10 juli. De winnaar zal dan tegenover Charles Oliveira of Michael Chandler komen te staan die twee maanden eerder vechten om de UFC-lichtgewicht titel.

Attar denkt dat McGregor één overwinning verwijderd is van een gevecht met als inzet om de lichtgewicht UFC-titel te heroveren. Voorwaarde is volgens de manager dat dan eerst gewonnen wordt van Poirier. Het gevecht komt minder dan twee maanden nadat Oliveira en Chandler elkaar zullen ontmoetten voor de vacante titel op 15 mei. Attar verwacht dat de winnaars van de twee gevechten elkaar om het goud zullen bestrijden.

,,Ik denk dat dat alleen maar logisch is”, zei Attar tegen MMA Junkie. ,,Ik denk dat dit echt een nummer Ă©Ă©n kans gevecht wordt. Als Chandler tegen Oliveira gevochten heeft en de winnaar daarvan bekend is, staat deze tegenover de winnaar van McGregor vs. Poirier.”

Mega clash

Het wordt de derde keer dat Poirier en McGregor elkaar in de octagon ontmoeten. De eerste keer was op UFC 178 in september 2014, toen McGregor Poirier knock-out sloeg in de eerste ronde van hun vedergewichtgevecht. Zeven jaar later ontmoetten de twee mannen elkaar op UFC 257 in januari 2021. Dit keer was het Poirier die door een tweederonde knock-out op McGregor de winst mee naar huis nam. Vrijwel direct vroeg de Ier om een herkansing, die hij dus ook krijgt.

Niet alleen zullen McGregor en Poirier vechten met hoge inzetten op het spel, maar ze zullen het ook doen tijdens de terugkeer van de UFC-fans in Nevada. De T-Mobile Arena in Las Vegas was dan ook vorige week binnen enkele minuten uitverkocht voor de megaclash.

 

 

Bron:Ad.nl

Share article

Latest articles