Zaalvoetbal scholencompetitie

Op zondag 30 maart zullen tien overgebleven scholen teams strijden om het Futsal kampioenschap in hun leeftijdscategorie.
Tevens zal de finale van de Godo Panna competitie worden gespeeld.

Het Arthur A. Hoogendoorn Atheneum is zeer goed vertegenwoordigt bij de finales, in 3 categorieen zal deze school strijden on het kampioenschap.
De overige scholen die in de futsal finale spelen zijn: St. Cecilia, Hendrik, V.W.O. 4, A.T. Calor, Natin, Mulo Latour en het E.P. Meyer Lyceum.

Deze editie van de Scholen Futsal Competitie heeft een record aan participerende scholen en teams.
Acht en zeventig Futsal teams verdeeld in de meisjes U-17 en U-20 en jongens U-14, U-17 en U-20 klasse hebben de afgelopen 3 maanden tegen elkaar gestreden.
Voor het eerst is er in deze competitie gespeeld in de Sporthal te Kwatta. Dit mede ter bevordering van de zaalvoetbal sport in deze omgeving.

Het enthousiast publiek is steeds zijn of haar school komen ondersteunen bij de wedstrijden.
Bij de finale wedstrijden van het komende weekend zullen de toeschouwers kunnen genieten van Entertainment met John Clay, Mysticals en Adika.
Diamond Blue zal de scholieren verrassen met diverse prijsjes.

Vermeldenswaard is dat Telesur en Godo door middel van programma’s gericht op de jeugd de Scholen Futsal Competitie hebben ondersteund.
De scholieren worden hierbij geinspireerd om op het sportveld hun talent te onwikkelen maar op school goede prestaties te leveren en aan hun attitude te werken.
Als waardering worden er aan de scholieren prijzen uitgereikt.

Related articles

Comments

Share article

spot_img

Latest articles

Newsletter