QN Sport+ Television N.V.

Ziyech neemt afscheid van zaakwaarnemer en wil zaken zelf regelen

Hakim Ziyech laat zich niet langer vertegenwoordigen door makelaarskantoor Nakhli Mondial. De middenvelder van Chelsea communiceert via social media dat hij zijn belangen voortaan helemaal zelf zal behartigen.

 

‘Ik heb een punt in mijn leven bereikt waarop ik voel dat de tijd rijp is om de volledige controle over mijn professionele toekomst te nemen’, schrijft Ziyech. ‘Ik wil dat onderhandelingen en beslissingen over mijn carrière door mij worden gedaan en gemaakt.’

‘Mijn team en ik zullen daarom, samen met onze juridische vertegenwoordigers, het zakelijke voor onze rekening nemen. Ik blijf ongelooflijk dankbaar voor je voortdurende steun’, doelt Ziyech op zaakwaarnemer Mustapha Nakhli, die hij al ruim twaalf jaar kent.

DTSNV

Ondertussen blijft de toekomst van de 29-jarige Ziyech ongewis. Hij heeft nog een contract tot medio 2025, maar staat in de nadrukkelijke belangstelling van AC Milan. Volgens The Athletic bespreken de clubs momenteel een huurdeal.

vi.nl